top of page

Detox & afvalkuur ''Happy Healthy Life''

In het rijke westen hebben wij een overvloed van voedsel. Veel jongeren en volwassene zijn in deze maatschappij veel aan het “snacken” en eten te weinig gezond voedsel. In de supermarkt gooien we van alles in onze boodschappenkarretje meestal zonder ons af te vragen wat er allemaal in zit. Ons lichaam wordt hierdoor jaar in jaar uit vervuild. Hierdoor kunnen op gegeven moment lichamelijke- maar ook geestelijke klachten ontstaan.

Opgeslagen toxines hebben tevens een directe band met overgewicht en zijn vaak de oorzaak van veel ontstekingsproblemen. Het is vaak het gevolg van geneesmiddelen, toxines, verkeerde voeding, roken, drinken, te weinig bewegen, chemische stoffen, een verstoorde zuur-base evenwicht, straling en/of een onvolledig vertering van voeding. Maar ook van emotionele en mentale stressoren.

Daarom hebben wij het "Happy Healthy Life" programma ontwikkeld waarbij er keuze is in het reinigen en ontgiften van het lichaam waarbij:

– teveel opgeslagen afvalstoffen, die zowel lichamelijk als psychische klachten veroorzaken worden afgebroken

– je lichaam en geest optimaal gaat functioneren

– je je energieker, fitter en allerter voelt


of


het "Happy Healthy Life" lifestyle & afvalprogramma, met ons unieke 3 stappenplan:

- Fase 1: de dieetfase duurt (slechts!) 27 dagen en draait voornamelijk om het kwijtraken van overtollige ongezonde vetten. Deze fase bestaat uit een vet- en koolhydraatarm dieet met lekkere en gezonde recepten en 2 belangrijke supplementen

- Fase 2: de stabilisatiefase is een periode van 21 dagen waarin het dieet langzaam wordt aangevuld, zodat je gewicht stabiliseert (lees: geen jojo-effect) en vaak zelfs nog wat afneemt. Streefgewicht nog niet bereikt? Dan kun je gerust langer in Fase 2 blijven

- Fase 3: de levensfase waarin je handvatten aangereikt krijgt voor - je raadt het al - de rest van je leven. In deze fase pas je bovendien toe wat je in fase 1 en 2 hebt geleerd over gezonde keuzes maken. Deze fase draait vooral om het vinden van een balans die bij jou past.

Een groot aantal ziektekostenverzekeraars vergoeden, afhankelijk van uw polis, geheel of gedeeltelijk het consult. Dit kunt u informeren bij uw verzekeraar. Geadviseerde supplementen worden in de regel niet vergoed.

bottom of page