top of page

In onze massageruimtes verzorgen wij diverse massagevormen

Wanneer het gaat om klachten of symptomen kan een massage helpen om deze te verhelpen of te verlichten. Het kan gaan om zowel lichamelijke als geestelijke of emotionele klachten, massage is in verschillende gevallen effectief. 

Over het algemeen is er geen sprake van een scheiding tussen lichamelijke en niet-lichamelijke klachten, mede omdat de alternatief genezer lichaam en geest als één beschouwt.


Daarnaast is het mogelijk om een massage te ondergaan waarbij er geen sprake is van lichamelijke of geestelijke klachten of symptomen. Hierbij staat ontspanning, ontlading en "stress release" centraal. 


Ook bieden wij cupping behandelingen aan. Door het vacuüm in de cup, worden aan de oppervlakte liggende huid, het onderliggende bindweefsel en spierweefsel omhoog gezogen. Cupping heeft een enorme dieptewerking en zuigt celvocht, inclusief afvalstoffen, toxines omhoog en tegelijkertijd wordt de bloedsomloop versterkt.

Tevens zijn er bepaalde cupping methoden om af te vallen, cellulitis te verminderen, bindweefselmassage voor huidversteviging, littekenmassage en anti-rimpel behandelingen.


Wij verzorgen de volgende massages & cupping behandelingen:


* Hotstone massages


* Energetische massages & healing


* Deelmassages bij blessures of klachten


* Rug- schoudermassages (stress release)


* Meridiaan massages bij blokkades en emotionele klachten


* Cupping behandeling bij blessures en klachten


* Cupping behandeling bij cellulitis, afvallen, regeneratie, anti-rimpel en verjonging


* Cupping massages voor vitaliteit (bij vermoeidheidsklachten)Ook is het bij ons mogelijk diverse vormen te combineren in een op maat gemaakt programma.

bottom of page